Imi poti spune Anid.
Studiez arta de mai bine de opt ani de zile si imi propun pe zi ce trece sa inteleg mai bine fiecare provocare.
Ma gasesti in Bucuresti si sunt pregatit de orice proiect deoarece am pus studiile pe primul plan.
Inainte sa lucrez in acest domeniu ma ocupam cu arta in sine, de la grafica, pictura la caligrafie apoi la grafic design si in cele din urma tatuaje profesionale.
incerc sa mentin in echilibru arta corporala si arta
traditionala deoarece tehnicile clasice din grafica si pictura, se regasesc in tatuajul tau.

Nu esti doar un client 
Consider clientul un colaborator nu doar un client.
Sa vi cu un design random de pe internet sau sa primesti unul din partea tatuatorului nu este de ajuns. Defapt este neprofesional si din start ai pierdut mai bine de 50% din atentia pe care o meriti. Iau orice colaborare in acelasi ritm, si lucrez cu clienti interesati de calitatea serviciului si a designurilor cat mai unicate.
fdsakjfsifhjsfhskj s fsfds

De ce eu ?

Specializat in toate stilurile de tatuaj, color , alb negru/ wash&gray, portrete, fine-line ,neo traditionale, traditionale si cover-up . Te invit sa vizitezi fiecare pagina a portofoliului meu pentru a vedea lucrarile finalizate sau in curs de proces. Indiferent daca ai idee exact ce iti doresti sau daca iti doresti sa proiectez designul tau, ma poti contacta.
Astept cu nerabdare sa-mi intalnesc clientii si sa le ofer cel mai bun tatuaj pe care il merita.


Notice: Constant UAVC_DIR already defined in /home4/r90157anid/public_html/wp-content/plugins/Ultimate_VC_Addons/Ultimate_VC_Addons.php on line 162

Notice: Constant UAVC_URL already defined in /home4/r90157anid/public_html/wp-content/plugins/Ultimate_VC_Addons/Ultimate_VC_Addons.php on line 163
0
Clienti multumiti
0
Tatuaje realizate
0
Modele create
0
Ani experienta
X